Sklindžiai su varškės padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Muskatas
- Druska, salierų, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bulvės, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 20 gramų
- Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
- Česnakas, laiškiniai, 2 vienetai
- Česnakas, laiškiniai, 1 skiltelė
- Druska, salierų, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, salierų
- Varškė, liesa, 500 gramų
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-28 16:05