Sklindžiai su varškės padažu

Sklindžiai su varškės padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Muskatas
  • Druska, salierų, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, 800 gramų
  • Kvietiniai miltai, 20 gramų
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, laiškiniai, 2 vienetai
  • Česnakas, laiškiniai, 1 skiltelė
  • Druska, salierų, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, salierų
  • Varškė, liesa, 500 gramų
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ipolitas
2011-01-28 16:05
kur dėti varške