Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Žuvis, rūkyta, 200 gramų
- Poras, 0.5 vieneto
- Kaparėliai, marinuoti, 1 sauja
- Pienas, 400 mililitrų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai
- Druska
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį). Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
» Rašyti komentarą
» Komentarai