Skrudintos alyvuogės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, Ricotta, 100 gramų
- Aitrioji paprika, malta
- Alyvuogės, juodosios be kauliukų, 50 vienetų
- Džiūvėsėliai, 2 saujos
- Parmezano sūris, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, 0.5 litro
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Rikota sūrį pertriname su šakute ir sumaišome su medumi ir čili.
Šia mase įdaro alyvuoges. Kad būtų lengviau galima pasinaudoti švirkštu.
Džiūvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.
Išplakame kiaušinį.
Alyvuoges pamirkome kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliojame džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda, t.y. 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius.
Puikiai tinka prie vyno.
» Rašyti komentarą
» Komentarai