"Skruzdelyno" sausainukai

"Skruzdelyno" sausainukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, riebi, 1 stiklinė
  • Medus, 3 stiklinės
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijokite, sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka. Jei reikia įberkite daugiau miltų.

    Iš tešlos suformuokite kamuoliuką, suvyniokite į maistinę plėvelę, dėkite į šaldytuvą 12 val.

    Atvėsusią tešlą išdaužykite gerai kočėlu, muškite tešlą apie 3-5 minutes :)

    Tešlą iškočiokite labai labai plonai apiberkite truputi miltais ir susukite kaip vyniotinį
    Supjaustykite įstrižai. Kepti įkaitintame aliejuje.

  2. Paruošti sirupą - Į puodelį sudėkite medų, cukrų bei vandenį ir išvirkite sirupą. Virti reikia apie 5 minutes, kol įlašinus į šaltą vandenį susidarys lipnus lašelis arba patikrtint galite įmerkę juostelės kraštelį, jei palietus kraštelį sirupas tempiasi – vadinasi išviręs.

    Kiekvieną sausainį pamerkti į sirupą

    Skanaus

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Roma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zinaida
2018-10-13 22:57
Faina