Skumbrė pievagrybių padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Skumbrė, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
- Vynas, baltas, 50 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Citrinų sultys
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai