Skumbrė pievagrybių padaže

Skumbrė pievagrybių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Skumbrė, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Vynas, baltas, 50 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Citrinų sultys
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens. Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, tryniu, gerai išmaišomas ir užpilamas ant žuvies. Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai