Skumbrės apkepas su svogūnais

Skumbrės apkepas su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Druska
  • Grietinė, 100 gramų
  • Skumbrė, ar kita konservuota žuvis aliejuje, 300 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kepimo indą pabarstykite miltais.
Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir sudėkite į kepimo indą.
Išplakite kiaušinius su grietine, druska ir sudėkite su šakute sutrintą žuvį. Viską gerai išplakite rankine plakimo šluotele.
Skystą žuvies masę supilkite ant svogūnų.
Pašaukite į 180-200 laipsnių orkaitė 25 minutėms.
Skanaus!!!

» Rašyti komentarą
» Komentarai