Škvalas

Škvalas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Kiauliena, kumpis, virtas, 100 gramų
  • Batonas, skrudintas, 4 riekutės
  • Pekino kopūstai, 0.5 vieneto
  • Majonezas
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2013-12-24 11:59
vietoj zaliu deciau marinuotus pievagrybius...
sima
2011-09-11 18:42
Nueik kaune i pica jazz ir suvalgyk kumpio ir darzoviu salotas,ten sampinjonai irgi zali,bet labai labai skanu...Ir siaip esu valgiusi ne syki zaliu sampinjonu,puikumelis.
Virginija
2011-09-09 16:21
Pirmąkart girdžiu, kad pievagrybiai valgomi žali! Eik tu sau! Tikras škvalas!
(anonimas)
2011-07-20 16:11