Škvalas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 4 vienetai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Kiauliena, kumpis, virtas, 100 gramų
- Batonas, skrudintas, 4 riekutės
- Pekino kopūstai, 0.5 vieneto
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-11 18:42
Nueik kaune i pica jazz ir suvalgyk kumpio ir darzoviu salotas,ten sampinjonai irgi zali,bet labai labai skanu...Ir siaip esu valgiusi ne syki zaliu sampinjonu,puikumelis.
2011-09-09 16:21
Pirmąkart girdžiu, kad pievagrybiai valgomi žali! Eik tu sau! Tikras škvalas!
2011-07-20 16:11
2013-12-24 11:59