Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virti, 2 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Slyvos, džiovintos, 1 sauja
- Graikiniai riešutai, 1 sauja
- Česnakas, 2 skiltelės
- Majonezas, VILNIUS, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai