Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris, 250 mililitrų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinėlė, 35%, riebi, 250 mililitrų
  • Sausainiai, 100 gramų
  • Cukrus
  • Druska
  • Cukraus pudra
  • Citrinos, žievelė
  • Braškės, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai
profas
2018-09-27 08:27
geras
Erika
2013-11-23 17:23
Kiek dedate cukraus, druskos ir cukraus pudros?
Aistė
2013-05-31 15:04
Aš dariau tokį su Selga airiško kremo skonio - super gavosi. Bet manau galima su įvairiausiais, pvz. avižiniai irgi gerą skonį manau priduotų, su šokoladiniais kokiais irgi gardu turėtų gautis, žodžiu - laisvė fantazijai
Rima
2013-05-07 14:39
O kokius sausainiu naudojate?