Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 250 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, riebi, 250 mililitrų
- Sausainiai, 100 gramų
- Cukrus
- Druska
- Cukraus pudra
- Citrinos, žievelė
- Braškės, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-23 17:23
Kiek dedate cukraus, druskos ir cukraus pudros?
2013-05-31 15:04
Aš dariau tokį su Selga airiško kremo skonio - super gavosi. Bet manau galima su įvairiausiais, pvz. avižiniai irgi gerą skonį manau priduotų, su šokoladiniais kokiais irgi gardu turėtų gautis, žodžiu - laisvė fantazijai
2013-05-07 14:39
O kokius sausainiu naudojate?
2018-09-27 08:27