Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su mėlynėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 250 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Sausainiai, 100 gramų
- Cukrus
- Druska
- Cukraus pudra
- Citrinos, žievelė
- Mėlynės, arba šilauogės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir mėlynes (arba šilauoges), pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai