Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Mascarpone sūris, 250 mililitrų
- Bananai, 1 vienetas
- Mėlynės, 100 gramų
- Avietės, 100 gramų
- Cukraus pudra
- Citrinos, žievelės
Gaminimo instrukcija:
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-11 12:37