Sluoksniuotas tortas su grietinėle
Gaminimo instrukcija:
2 pakeliai šviesios želė, 2 pakeliai raudonos želė, 2 pakeliai rožinės želė, stiklinė grietinėlės, šaukštas miltinio cukraus.
Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose. Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių. Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu. Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi.
Pastaba. Sį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių beslingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės. Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai