Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 320 mililitrų
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Aliejus, virimui
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinė, 30% riebumo, 250 gramų
- Druska, žiupsnelis
- Cukrus, 100 gramų
- Likeris, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.
Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.
Viliojančio saldumo!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-28 18:25