Sluoksniuotas želė desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kava, stipri, 1 stiklinė
- Pienas, kokosų, 1 skardinė
- Želatina, 2 lapai
- Želė, ananasinė, 1 pakelis
- Varškė, 1 pakelis
- Grietinėlė, 35%, plakama, 1 pakelis
- Kokoso drožlės, 2 žiupsneliai
- Sausainiai, trupiniai, 3 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą