Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai

Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, 400 gramų
  • Pudingas, 2 pakeliai
  • Pienas, 600 mililitrų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, 500 gramų
  • Šokoladas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.

  2. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

  3. Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.

  4. Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).

  5. Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).

  6. Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
    Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
    Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.

Porcijų skaičius: 25
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai