Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juoda duona , 0.5 kilogramo
- ZIGMO Bismarck silkių filė marinate su svogūnais ir krapais, 250 gramų
- Morkos, 3 vienetai
- Avokadai, 2 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Lukštentos saulėgrąžos, 70 gramų
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Filadelfijos sūris, 40 gramų
- Kalendra, 20 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
- Rozmarinas, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros ir 20 min. kepkite pomidorus, pabarstytus druska.
Supjaustykite duoną stačiakampiais.
Išvirtas morkas sutrinkite su saulėgrąžomis ir sumaišykite su grietine.
Avokadus sutrinkite su tepamu sūriu ir įmaišykite tarkuoto česnako, įspauskite citrinų sulčių, pagardinkite druska bei pipirais.
Duonos riekelę ištepkite morkų putėsiais, tuomet uždenkite kita riekele ir užtepkite ją avokadų putėsiais. Dėkite silkės gabalėlį ant pačio viršaus ir papuoškite keptu pomidoriuku bei šakele rozmarino.
» Rašyti komentarą
» Komentarai