Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Mocarela sūris, 225 gramai
- Grietinė, 200 mililitrų
- Ikrai, juodi ir raudoni, 100 gramų
- Batonas, prancūziškas, 1 gabalas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
Susmulkinti svogūną.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.
» Rašyti komentarą
» Komentarai