Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru

Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 1 kilogramas
  • Bulvės, košė, 350 gramų
  • Kiaulienos faršas, 450 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 250 gramų
  • Grietinė, 450 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kepimo skardą išklojame tešla.

Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.

Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.

Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.

Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-03-01 11:30
Fui