Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 1 kilogramas
- Bulvės, košė, 350 gramų
- Kiaulienos faršas, 450 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 250 gramų
- Grietinė, 450 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kepimo skardą išklojame tešla.
Susmulkintą svogūną pakepiname kartu su faršu 8 minutes. Įmaišome prieskonių pagal skonį.
Mėsą sumaišome su bulvių koše bei kiaušinių plakiniu ir sudedame ant tešlos.
Ant viršaus sudedame sutarkuotą sūrį ir aptepame grietine.
Pašauname į orkaitę. Kepame 30 min. 150° C orkaitėje, po to 20-30 min. 180° C temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-01 11:30