Sluoksniuotos tešlos krepšeliai

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, 800 gramų
  • Sluoksniuota tešla, 550 gramų
  • Fermentinis sūris, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.

  2. Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.

  3. Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
    Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.

Porcijų skaičius: 10
» Rašyti komentarą
» Komentarai