Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krevetės, 1 stiklinė
- Pomidorai, 2 vienetai
- Gražgarstės, kapota, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Parmezano sūris, 100 gramų
- Mocarela sūris, 150 gramų
- Alyvuogės, žaliosios, 0.75 stiklinės
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Pipirai
- Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Tešla, sluoksniuota, lakštas, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Atšildykite tešlą ir aptepkite pomidorų padažu. Picą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija.
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (virkite 3 minutes).
Krevetes, alyvuoges, prieskonines žoleles, trintą česnaką sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Viską tolygiu sluoksniu sudėkite ant tešlos lakšto.
Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą sūrį, berkite sukapotas argulos žoles.
Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 15 - 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai