Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis

Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės, 1 stiklinė
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Gražgarstės, kapota, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Parmezano sūris, 100 gramų
  • Mocarela sūris, 150 gramų
  • Alyvuogės, žaliosios, 0.75 stiklinės
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Tešla, sluoksniuota, lakštas, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšildykite tešlą ir aptepkite pomidorų padažu. Picą padėkite ant kepimo skardos, išklotos folija.

  2. Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu citrinos sulčių (virkite 3 minutes).

  3. Krevetes, alyvuoges, prieskonines žoleles, trintą česnaką sumaišykite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Viską tolygiu sluoksniu sudėkite ant tešlos lakšto.

  4. Ant viršaus sudėkite kubeliais pjaustytą sūrį, berkite sukapotas argulos žoles.

  5. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 15 - 20 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai