Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bemielė sluoksniuota tešla, 4 lapai
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Faršas, tinka toks, koks jums patinka labiau, 300 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Malta saldžioji raudonoji paprika, 1 žiupsnelis
- Aliejus, kepimui
- Sviestas, formai patepti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Tešlą atšildyti.
Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.
Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.
Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą