Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu

Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 4 lapai
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Faršas, tinka toks, koks jums patinka labiau, 300 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Malta saldžioji raudonoji paprika, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, kepimui
  • Sviestas, formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atšildyti.

  2. Pievagrybius išvalyti ir susmulkinti. Morką nuskusti ir sutarkuoti.

  3. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti faršą, dėti pievagrybius ir morkas. Pakepti, kol suminkštės. Berti prieskonius, gerai išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Truputį atvėsinti.

  4. Kepimo formą patepti sviestu ir įkloti tešlą (aš truputį pakočiojau). Sudėti įdarą ir uždengti likusia tešla.

  5. Kepti 160-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą