Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 250 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Nektarinai, švieži, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
» Rašyti komentarą