Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 500 gramų
  • Spanguolės, 100 gramų
  • Vyšnios, 100 gramų
  • Braškės, 100 gramų
  • Mėlynės, 100 gramų
  • Cukrus, rudasis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustau 10 cm kvadratėliais.

  2. Turėjau tik šaldytas, tai uogas sutryniau. Įmaišiau į trintas uogas cukraus (pagal skonį). Tiesa, uogas tryniau atskirai.

  3. Ant kiekvieno kvadratėlio uždėjau įdaro ir užlanksčiau kraštus į vidų arba uždėjau ant įdaro neapteptą tešlos kvadratėlį ir kraštus užspaudžiau.
    Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.

  4. Kepiau apie 20-25 minutes 190° C laipsnių orkaitėje.

» Rašyti komentarą