Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 500 gramų
- Spanguolės, 100 gramų
- Vyšnios, 100 gramų
- Braškės, 100 gramų
- Mėlynės, 100 gramų
- Cukrus, rudasis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustau 10 cm kvadratėliais.
Turėjau tik šaldytas, tai uogas sutryniau. Įmaišiau į trintas uogas cukraus (pagal skonį). Tiesa, uogas tryniau atskirai.
Ant kiekvieno kvadratėlio uždėjau įdaro ir užlanksčiau kraštus į vidų arba uždėjau ant įdaro neapteptą tešlos kvadratėlį ir kraštus užspaudžiau.
Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.Kepiau apie 20-25 minutes 190° C laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai