Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Tešla, sluoksniuota, 500 gramų
 - Spanguolės, 100 gramų
 - Vyšnios, 100 gramų
 - Braškės, 100 gramų
 - Mėlynės, 100 gramų
 - Cukrus, rudasis, 2 valgomieji šaukštai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Sluoksniuotos tešlos lakštus supjaustau 10 cm kvadratėliais.
Turėjau tik šaldytas, tai uogas sutryniau. Įmaišiau į trintas uogas cukraus (pagal skonį). Tiesa, uogas tryniau atskirai.
Ant kiekvieno kvadratėlio uždėjau įdaro ir užlanksčiau kraštus į vidų arba uždėjau ant įdaro neapteptą tešlos kvadratėlį ir kraštus užspaudžiau.
Apibarsčiau pyragėlius cukrumi.Kepiau apie 20-25 minutes 190° C laipsnių orkaitėje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai