Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bemielė sluoksniuota tešla, 3 lapai
- Kalakutienos filė, 300 gramų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai