Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 3 lapai
  • Kalakutienos filė, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.

  2. Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
    Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

  3. Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
    Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.

  4. Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
    Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
    Taip padarome su visa tešla ir įdaru.

  5. Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai