Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus
- Tešla, sluoksniuota, bemielė, 500 gramų
- Kopūstai, 400 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai