Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Tešla, sluoksniuota, bemielė, 500 gramų
  • Kopūstai, 400 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.

  2. Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.

  3. Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.

  4. Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai