Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, bemielė sluoksniuota, 1 pakelis
- Kondensuotas pienas, saldus, 0.5 skardinės
- Sviestas, minkštas, 130 gramų
- Varškė, vanilinė (President), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles. Padėti į skardą ir kepti, kol gražiai paruduos (aš kepiau 200-210 °C temp.). Iškepusius, atvėsinti, išimti metalines formeles. Kai rageliai pilnai atvėsta, juos įdaryti kremu.
Minkštą sviestą plakt plaktuvu, kol pabals,palaipsniui po šaukštą ,vis plakant ,įmaišyti kondensuotą pieną,o tada sudėti varškę bei viską gerai išmaišyti. Padėti kremą į šaldytuvą 30 min.
Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-17 15:09
Pabandysiu nes labai skanei atrodo☺
2016-01-12 18:45
Sveiki.Dariau siuos ragelius.Rageliai gavosi puikiai,,tik pats kremas per skystas.Dariau kaip parasyta,bet nesustingo pakankamai,,mase buvo vistiek skystoka.Kazin kodel?
2015-11-27 22:03
Ačiū,Gelija,pasinaudosiu jūsų patarimu .
2015-08-17 20:25
Formeles galima padaryti ir patiems!!! Imamas kietesnis popieriaus lapas susukamas vamzdelis su skylute viduje ir apviniojamas folijos kiek didesniu lapu,kad galima būtų sukišti galus į vamzdelio vidų,tokiu būdu yra sutvirtinamas visas vamzdelis ir popierius apsaugojamas nuo sudegimo.Aš suku paketėlį kaip kažkada pakuodavo parduotuvėse saldainius))Tokiu būdu galima naudoti visokius ir skystesnius kremus,nes vienas galas yra sandarus!!!ISekmės visiems kas pasinaudos mano patarimu!))
2018-03-06 01:53