Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, bemielė sluoksniuota, 1 pakelis
  • Kondensuotas pienas, saldus, 0.5 skardinės
  • Sviestas, minkštas, 130 gramų
  • Varškė, vanilinė (President), 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles. Padėti į skardą ir kepti, kol gražiai paruduos (aš kepiau 200-210 °C temp.). Iškepusius, atvėsinti, išimti metalines formeles. Kai rageliai pilnai atvėsta, juos įdaryti kremu.

  2. Minkštą sviestą plakt plaktuvu, kol pabals,palaipsniui po šaukštą ,vis plakant ,įmaišyti kondensuotą pieną,o tada sudėti varškę bei viską gerai išmaišyti. Padėti kremą į šaldytuvą 30 min.
    Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
VAIDA
2020-01-03 17:23
Receptukas super. Būtinai išba dysiy.
Irena
2018-03-06 01:53
Lena, pabandykit į kremą dėti agaro. Tada tikrai suirutės. Agaras- tai augalinis želatinas, bet jis neturi jokio skonio ir spalvos neduoda
Lena
2017-04-17 15:09
Pabandysiu nes labai skanei atrodo☺
Vilija
2016-01-12 18:45
Sveiki.Dariau siuos ragelius.Rageliai gavosi puikiai,,tik pats kremas per skystas.Dariau kaip parasyta,bet nesustingo pakankamai,,mase buvo vistiek skystoka.Kazin kodel?
Halina
2015-11-27 22:03
Ačiū,Gelija,pasinaudosiu jūsų patarimu .