Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota bemielė, 500 gramų
- Vyšnios, be kauliukų, 200 gramų
- Cukrus
- Krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Užpilkite vyšnias cukrumi (aš pridėjau 1,5 šaukšto) ir palikite 20 minučių.
Supjaustykite tešlą stačiakampiais.
Ant kiekvienos stačiakampio krašto uždėkite vyšnių, užberkite po 0,5 šaukštelio krakmolo ir užlenkite kraštu, kuriame nėra vyšnių. Kraštus užspauskite, kad įdaras neišbėgtų.
Kepkite 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-25 17:56