Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša

Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, 1 pakelis
  • Varškė, 150 gramų
  • Žalumynai, (krapų, petražolių, baziliko) , 50 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Lašiša, sūdyta, 100 gramų
  • Majonezas, DAUMANTŲ „MangoMajo“ , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.

Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jolita
2014-12-23 21:49
reiks pabandyt