Sluoksniuotos tešlos riešutėliai su varškės kremu ir lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, 1 pakelis
- Varškė, 150 gramų
- Žalumynai, (krapų, petražolių, baziliko) , 50 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Lašiša, sūdyta, 100 gramų
- Majonezas, DAUMANTŲ „MangoMajo“ , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Žalumynus smulkiai supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos masės. Pagardinti DAUMANTŲ majonezų „MangoMajo“.
Įkaitinti riešutėlių keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau. Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo 36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-23 21:49