Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"

Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, bemielė sluoksniuota, 2 lapai
  • Padažas, pomidorų, 2 valgomieji šaukštai
  • Saliamis, karštai rūkytas, 30 gramų
  • Sūris, kietasis tarkuotas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išimkite paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį ar truputį ilgiau palaikykite kambario temperatūroje, kad ji atšiltų.
    Truputį pakočiokite.
    Užtepkite mėgstamo pomidorų padažo ir šaukštu ar mentele tolygiai paskirstykite per visą tešlos lakštą, kraštus palikite sausus.

  2. Saliamį supjaustykite smulkiais šiaudeliais, o kietąjį sūrį sutarkuokite arba, jei jau pirkote sutarkuotą, tai dar geriau, tereiks užbarstyti.

  3. Dabar rūpestingai suvyniokite tešlą su visais gėriais į ritinėlį ir užlipinkite kraštus, kad laikytųsi.
    Supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėliais.
    Įkaitinkite orkaitę iki 190 C.
    Pašaukite suktinukus ir kepkite 15-20 minučių. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 18
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai