Slyvų ir moliūgų uogienė

Slyvų ir moliūgų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 700 gramų
  • Moliūgai, 1 kilogramas
  • Slyvos, 500 gramų
  • Romas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.
Įpilti romo ir virti  ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50 min. Susidariusias putas nuimti. Citrinas išgriebti ir viską sutrinti su blenderiu. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
armanda
2015-07-24 16:36
šūdinas skonis