Slyvų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Slyvos, 3 kilogramai
- Cukrus, 1 kilogramas
- Gvazdikėliai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to slyvas vėl virkite apie 20 min. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-04 17:25
puikus receptas! Kas met juo naudojuosi - nesuvirusias slyvu puseles tiesiog taip galima valgyti, tasi koki deserta.
2010-09-07 12:59
Mama taip virdavo uogienę,tik nedėdavo gvazdikėlių,nes mūsų šeimoje jie nemėgstami.Atrodydavo,kad slyvų puselės plauko meduje...ir skanu būdavo.Man taip nesigauna.
2009-09-08 22:49
gvazdikelius idek kartu su slyvom.
2009-09-08 20:47
o kur yra gvazdikeliai pamineti?
2017-05-22 20:45