Slyvų uogienė

Slyvų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Slyvos, 3 kilogramai
  • Cukrus, 1 kilogramas
  • Gvazdikėliai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to slyvas vėl virkite apie 20 min. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2017-05-22 20:45
Pabandziau,tikrai verta pagyrimo uogiene!!!
mamka
2016-08-04 17:25
puikus receptas! Kas met juo naudojuosi - nesuvirusias slyvu puseles tiesiog taip galima valgyti, tasi koki deserta.
lape
2010-09-07 12:59
Mama taip virdavo uogienę,tik nedėdavo gvazdikėlių,nes mūsų šeimoje jie nemėgstami.Atrodydavo,kad slyvų puselės plauko meduje...ir skanu būdavo.Man taip nesigauna.
Algis
2009-09-08 22:49
gvazdikelius idek kartu su slyvom.
hmmm
2009-09-08 20:47
o kur yra gvazdikeliai pamineti?