Slyvų uogienė su riešutais

Slyvų uogienė su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Slyvos, 1 kilogramas
  • Cukrus, 4 stiklinės
  • Riešutai, 1 stiklinė
  • Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.  Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti.  Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2011-05-22 17:22
o brendį galim naudot?
Ingrida
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.