Slyvų uogienė su riešutais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Slyvos, 1 kilogramas
- Cukrus, 4 stiklinės
- Riešutai, 1 stiklinė
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių. Išvirti ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant. Virti apie 20-30 min. Prieš virimo pabaigą dėti pakepintus riešutus, išmaišyti, užvirinti. Susidariusias putas nuimti. Įpilti konjaką. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti, palikti kol atvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-08 12:35
Nuostabus skonis ,ir visa ziema issilaike gerai.
Zodziu grazu ir skanu.
Zodziu grazu ir skanu.
2011-05-22 17:22