Smaližių liežuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
- Jaučio liežuvis, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt?
2010-08-17 10:25