Smaližiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Juodasis šokoladas, 1 vienetas
- Miltai, 150 gramų
- Sviestas, 120 gramų
- Cukrus, 120 gramų
- Jogurtas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
» Rašyti komentarą