Smaližiukas

Smaližiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Juodasis šokoladas, 1 vienetas
  • Miltai, 150 gramų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Cukrus, 120 gramų
  • Jogurtas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.

  2. Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.

  3. Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.

  4. Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.

  5. Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.

  6. Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą