Smegenų paštetas

Smegenų paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės smegenys, 1 kilogramas
  • Kiaulienos lašiniai, 250 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Sviestas
  • Citrinos
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai