Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiūvėsėliai, 20 gramų
- Šokoladas, 80 gramų
- Graikiniai riešutai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Romas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kinkanai, 10 vienetų
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti. Suberti džiūvėsėlius, tarkuotą šokoladą, maltus riešutus, įmušti kiaušinius, suberti cukrų su vanile, supilti romą ir suminkyti gana kietą tešlą. Padarytus rutuliukus apvolioti cukraus pudros ir cukraus su vanile mišinyje. Į rutuliuko vidų įspausti susmulkinto kankano gabaliuką. Kai kuriuos duoniukus dar pabarsčiau rozmarinu, norisi pikantiškumo. Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepti 150°C temperatūroje apie 18 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai