Sočioji mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, 200 gramų
- Kumpis, 300 gramų
- Vištiena, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pistacijos, skrudintos, 70 gramų
- Agurkai, 4 vienetai
- Krapai
- Druska, 3 žiupsneliai
- Juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Majonezas, 150 gramų
- Salotos, lapai, 6 vienetai
- Kietasis sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai