Sočios špinatų salotos su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Špinatai, jauni, 100 gramų
- Cukinija, 100 gramų
- Pomidorai, slyviniai, 50 gramų
- Kedro riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, kietas, 50 gramų
- Kalakutiena, krūtinėlė, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Padažas, aštrus (vištienai), 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
Ant viršaus pabarstyti apkepintais kedro riešutais ir tarkuotą kietąjį sūrį (naudojau „Džiugą“).
Viską pašlakstyti aštriu padažu vištienai
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-25 15:25