Sojos kepsneliai
- Soja, paplotėliai, 4 vienetai
- Sultinys, vištienos kubelis, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Aitrioji paprika, maltas
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Paprika, smulkintos, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Sūris, olandiškas, tarkuotas
- Pistacijos, smulkintos, 100 gramų
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
2009-04-01 01:42
2009-05-09 20:11