Šokoladiniai fondantai

Šokoladiniai fondantai
6 indeliai tinkami kepti orkaitėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Šokoladas, tamsus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, (tryniai), 2 vienetai
  • Cukrus, 40 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • „Dansukker“ cukraus milteliai
  • Uogos, pasirinktos
Gaminimo instrukcija:

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Oho
2015-11-22 11:01
WAUU