Šokoladiniai fondantai
6 indeliai tinkami kepti orkaitėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Šokoladas, tamsus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, (tryniai), 2 vienetai
- Cukrus, 40 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Imbieras, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Uogos, pasirinktos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-22 11:01