Šokoladiniai irisai

Šokoladiniai irisai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dansukker cukrus Farinas, 210 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kakava, 20 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 2 arbatiniai šaukšteliai
Papuošimui:
  • Juodasis šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.

  2. Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.

  3. Tada padalykite ją į gabaliukus.

  4. Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai