Šokoladiniai irisai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dansukker cukrus Farinas, 210 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Kakava, 20 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodasis šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Į prikaistuvį storu dugnu sudėkite visas sudedamąsias dalis, išskyrus šokoladą, ir užvirkite. Virkite ant lėtos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol temperatūra pasieks 125 °C. Lengviausia temperatūrą pamatuoti virtuviniu termometru. Jei neturite termometro, temperatūrą įvertinkite truputį mišinio įlašinę į stiklinę šalto vandens. Jei susiformuoja apvalus vidutinio minkštumo rutuliukas, mišinys paruoštas. Mišiniui pasiekti reikiamą temperatūrą prireiks 30–40 min.
Pilkite masę į kepimo popieriumi išklotą prikaistuvį ir leiskite ataušti.
Tada padalykite ją į gabaliukus.
Išlydykite šokoladą indą su šokoladu įstatę į verdantį vandenį. Pamirkykite šokolade pyrago gabaliukus ir sudėkite juos ant grotelių, kad atauštų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai