Šokoladiniai keksiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šokoladas, 180 gramų
- Kvietiniai miltai, 140 gramų
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Pienas, 70 mililitrų
- Kiaušiniai, didelis, 1 vienetas
- Kakava, 45 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai