Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodasis šokoladas, ne mažiau kaip 60 proc. kakavos, 350 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Grietinėlė, 35%, plakta, 250 mililitrų
- Vaisiai, ar uogos, švieži ar šadyti, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šokoladą sulaužiau, kambario temperatūros sviestą supjausčiau kubeliais. Šiek šokoladą, tiek ir sviestą sudėjau į dubenėlį. Ištirpinau garų vonelėje. Sviesto ir šokolado mase ištepiau popierines keksiukų formeles.
Sudėjau į šaldymo kamerą ir palikau 2 valandoms, kad sukietėtų.
Po to popierinę keksiukų formele nulupau.
Į šokolado formeles įpurškiau plaktos grietinėlės ir uždėjau uogą.
Tikrai labai skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-13 09:58