Šokoladiniai sausainiai su kokosu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kokosas, drožlės, 4 valgomieji šaukštai
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Juodasis šokoladas, 40 gramų
- Pienas, arba grietinėlė, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 70 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su persijotais miltais, grietine+soda, cukrumi ir kiaušinių tryniais. Išminkykite tešlą ir padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį įdėkite kakavos, o į kitą kokoso. Padalykite tešlos dalį dar į dvi dalis. Apibarstykite darbo paviršių miltais ir plonai kiek tik įmanoma iškočioti kiekvieną tešlos dalį. Kočėlo pagalba pernešti tešlą su kokosais ant šokoladinės tešlos ir tada padalinti į 8 dalis. Susukti kiekvieną dalį pradedant nuo plačiausio iki siauriausio galo. Taip paruošti likusias tešlas. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Dėkite ant popieriaus sausainius ir kepkite apie 20 minučių.
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-27 19:12