Šokoladiniai traškučiai su romu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Razinos, 100 gramų
- Romas, 8 valgomieji šaukštai
- Migdolai, kapoti, 200 gramų
- Apelsinai, žievelė, skrudinta, 50 gramų
- Juodasis šokoladas, 200 gramų
- Pieniškas šokoladas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-17 14:50
Bet reiks pabandyt.