Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais

Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, pieniškas, 200 gramų
  • Šokoladas, juodas, 250 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Saldainiai, anyžiniai, 3 vienetai
  • „Dansukker“ auksaspalvis sirupas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kakava
Gaminimo instrukcija:

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.

Porcijų skaičius: 50
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai