Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šokoladas, pieniškas, 200 gramų
- Šokoladas, juodas, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Saldainiai, anyžiniai, 3 vienetai
- „Dansukker“ auksaspalvis sirupas, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 50
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti. Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos
milteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai