Šokoladinis biskvitas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Juodasis šokoladas, laužytas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 150 gramų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 150 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Graikiniai riešutai, kapoti, 100 gramų
- Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
- Druska
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    - Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti. 
- Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite. 
- Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2017-11-05 11:56