Šokoladinis biskvitas

Šokoladinis biskvitas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodasis šokoladas, laužytas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Miltai, 150 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 150 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Graikiniai riešutai, kapoti, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.

  2. Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.

  3. Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ineta
2017-11-05 11:56
Pieno? Kiek to pieno?
loreta
2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno