Šokoladinis desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, šokoladiniai, 1 sauja
- Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
- Pienas, 200 mililitrų
- Želatina, 15 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Grietinėlę išplakti su pienu ir ištirpinta želatina.
Suberti cukrų ir dar kartą išplakti.
Pusę grietinėlės supilti į stiklinį dubenį. Ant viršaus priberti šokoladinių sausainių arba kukurūzų.
Į kitą pusę suberti kakavą ir išplakti.
Ant sausainių supilti kakavinę grietinėlę.
Viršų papuošti likusiais sausainiais/kukurūzais.
Laikyti šaldytuve 5-6 valandas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai