Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, atskirti tryniai nuo baltymų, 4 vienetai
- Grietinė, flakonuose arba sausa (pagaminta pagal instr.)
- Šokoladas, pieniškas, 50 gramų
- Kakava, (milteliai), 50 gramų
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Brendis, 2 valgomieji šaukštai
- Pistacijos, skrudintis, sūdytos be kevalo
- Avietės, šaldytos ar šviežios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir kaitinant garų vonelėje maišyti iki vienalytės masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
Sviestą gerai išplakt kartu su brendžiu.
Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti paruoštą sviestą.
Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve bent kelias valandas. Prieš patiekiant, dėkite grietinėlės, berkite riešutukų ir papuoškite avietėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai