Šokoladinis keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, baltymai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, baltymai, 5 vienetai
- Druska
- Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Citrinos, žievelė, 0.5 vieneto
- Sviestas, 50 gramų
- Cukrus, 180 gramų
- Juodasis šokoladas, glajus, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Migdolai, skrudinti, dribsniai, 100 gramų
- Juodasis šokoladas, glajus, 100 gramų
- Migdolai, skrudinti, dribsniai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C temperatūros. Trynius ištrinkite (išsukite) iki baltumo kartu su 90 g. cukraus, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite. Į baltymus suberkite likusį cukrų ir išplakite iki standžių putų. 1/4 baltymų masės sumaišykite su tryniais, supilkite išlydytą sviestą, miltus, migdolus, šokoladą ir išmaišykite. Į šią masę atsargiai, po truputį pilkite likusius išplaktus baltymus. Tešlą supilkite į formą ir kepkite 50 min. Paruoškite šokoladinį glajų, juo papuoškite atvėsintą kepinį, apibarstykite skrudintais migdolų dribsniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai